En inspirerande historia om Selma och hennes blinkande skor från Skechers

En inspirerande historia om Selma
  • Innehållsförteckning

Varje produkt som Skechers designar skapas med en tanke och en berättelse i åtanke, för att ge människor komfort och kvalitet. Dock finns det historier som är extra speciella och överträffar våra förväntningar. Därför vill vi gärna dela en fantastisk historia om en liten, äventyrlig och livlig flicka vid namn Selma och hennes möte med våra blinkande skor från Skechers.

Magin med blinkande skor

Selma föddes 2020 och diagnostiserades kort efter födseln med Downs syndrom. Många barn med Downs syndrom står inför utmaningar, särskilt när det gäller rörlighet. När det var dags för Selma att lära sig gå fick hon en rollator som stöd. Men hon var tveksam till att använda den och kände sig inte riktigt trygg med den.

En dag, när Selma var omkring 2,5 år gammal, besökte hon en Skechers-butik med sina föräldrar. Hon började nyfiket krypa runt för att utforska de olika skorna i butiken och lade märke till ett par svarta skor med lila och rosa hjärtan - nämligen blinkande skor från Skechers.

Hon blev helt fascinerad av det blinkande ljuset och började omedelbart slå skorna mot golvet i entusiasm för att få dem att blinka. Hennes föräldrar märkte hennes glädje över de blinkande skorna och bestämde sig för att köpa ett par till henne.

När de blinkande skorna blev Selmas trofasta fölgeslagare

När Selma kom hem med sina nya blinkande skor var hon otroligt entusiastisk. Ivrig att ha dem på sig, och med skorna ordentligt fastsatta, började hon stampa runt, dragen av de blinkande ljusen. Detta blev starten på hennes resa att lära sig gå. De blinkande ljusen från hennes skor blev en motivation som fick henne att ta fler steg med sin rollator.

”Blinket blev både en belöning och motivation”, berättar Emelie, Selmas mamma.

Motivation genom blink: Stegen som följde

Bara några månader innan Selma fyllde 3 år, började hon gå utan hjälp. Hennes resa har präglats av mod, uthållighet och styrke. För Selma var blinkande skor från Skechers mer än bara ett par skor - de representerade möjligheter, glädje och framgång.

”De blinkande skorna motiverade Selma att gå eftersom hon insåg att för varje steg hon tog skulle skorna blinka. Det fick Selma att ta fler och fler steg med sin rollator, och senare utan den”, säger Selmas mamma.

Selmas första par blinkande skor var definitivt inte hennes sista. Hon går fortfarande runt i blinkande skor från Skechers, och det blinkande ljuset motiverar henne varje dag. Med lysande skor är det verkligen lek och skoj med varje steg hon tar.

Blinkande skor

Ljus och glädje på barnens fötter

I slutändan handlar det om att skapa glada ögonblick och minnen för barnen. Blinkande skor från Skechers är ett enkelt sätt att lägga till lite extra skoj i deras steg, och göra vardagen till ett festligt äventyr. Låt dina barn utforska världen med ljus och glädje på sina fötter, och se dem lysa med varje steg de tar. Det är trots allt det bästa sättet att uppleva världen på - med ljus, färger och massor av lek!

Denna historia visar vikten av design och hur en enkel funktion som blinkande ljus kan ha en positiv påverkan. Vi är glada och tacksamma över att våra skor kunde spela en så meningsfull roll i Selmas resa.

De lysande och inspirerande skorna

Skechers har skapat ett brett utbud av roliga och coola blinkande skor i olika färger, mönster och design som passar för alla smaker. Oavsett om ditt barn älskar figurer, hjärtan, stjärnor eller glitter finns det något för alla. Utforska det stora utbudet av blinkande skor här.

Utöver den roliga aspekten av ljusen i skorna är komforten viktigast för Skechers. Alla blinkande skor är designade för att vara lätta och flexibla, så att barn enkelt kan leka och röra sig fritt. De är utrustade med elastiska snören och justerbara kardborreband som gör det enkelt att ta skorna på och av själv. Dessutom kommer blinkande skor också med den välkända Skechers-teknologin som garanterar stöd och komfort för barnens fötter, med mjuka innersulor för god stötdämpning och flexibla gummiyttersulor. Blinkande skor från Skechers är den perfekta kombinationen av stöd och skoj.