Villkor för Skechers Plus-medlemskap

Som medlem i Skechers Plus får du tidig tillgång till rea, tävlingar varje månad, fri frakt och en gåva på din födelsedag. Dessutom får du massor av inspiration, och information om våra fantastiska skor, butiker och mycket mer på din mail.

Det kostar ingenting att vara Skechers Plus-medlem och det krävs inget köp för att bli medlem.

Att upprätta ett medlemskap               

Allt du behöver göra för att bli medlem är att registrera dig och ange ditt namn, din e-postadress och din favoritbutik. Du kan också välja att ange din adress, ditt kön och ditt födelsedatum. Denna information är inte nödvändig, men om du väljer att ange din födelsedag kommer du att få en gåva på din födelsedag.

För att skapa ett medlemskap måste du samtycka till att få e-post från oss med nyheter och specialerbjudanden.

Genom att registrera dig som medlem bekräftar du att du är minst 18 år gammal och att du godkänner de relevanta villkoren för medlemskap. Som medlem i Skechers Plus behandlar vi vissa personuppgifter om dig. Läs mer om detta i vår integritetspolicy.

Vi använder din information för att ge dig erbjudanden och inspiration, för att kunna ge dig en överblick på din köphistorik och dina kvitton och för att kontinuerligt förbättra Skechers Plus så att det passar dig och dina behov.

Du är ansvarig för att uppdatera dina kontaktuppgifter och dölja dina inloggningsuppgifter.

Avsluta medlemskap

Om du inte längre vill vara medlem i Skechers Plus kan du när som helst avsluta din prenumeration längst ner i varje nyhetsbrev. Det finns ingen bindningstid.

När du har avregistrerat dig från Skechers Plus kommer vi att behålla din information i sex månader, varefter den raderas. Vi kommer inte att skicka innehåll till dig efter att du har avregistrerat dig. Vi använder enbart dina uppgifter för att se till att du inte får en välkomstrabatt två gånger under denna period.

Ändringar i medlemsvillkoren

Vi förbehåller oss rätten att ändra villkoren för medlemskap och i vår integritetspolicy. Till exempel om vi förbättrar villkoren eller om det sker lagändringar. Detta kan ändras utan förvarning, men i händelse av betydande ändringar eller ändringar som påverkar dina villkor kommer du att meddelas i förväg via e-post.

Leverantör

Skechers Plus ägs och förvaltas av:

Sports Connection ApS
Kvaglundvej 89
6705 Esbjerg Ø
CVR: 18133881

Om du har några frågor om medlemskapsvillkor eller andra frågor om Skechers Plus, är vår kundtjänst alltid redo att hjälpa dig här.