Kundservice / Skechers Plus Medlem

Skechers Plus Medlem

 

Vilka fördelar får jag med Skechers Plus?

Som Skechers Plus-medlem får du gratis frakt, förhandsinformation om spännande nyheter, fri returfrakt, 10% rabatt på din födelsedag, månatliga tävlingar och massor av bra inspiration med vårt inspirerande nyhetsbrev.

Hur anmäler jag mig till Skechers Plus?

För att skapa ett Skechers Plus-konto ska du anmäla dig här. Därefter får du en länk där du kan registrera dig som en del av vår kundklubb. Du är nu medlem i Skechers Plus.

Varför har jag inte fått ett välkomstmeddelande?

Om du redan får vårt nyhetsbrev kommer du inte att få ett välkomstmeddelande. Du behöver bara skapa ett konto här. Sedan är du medlem i Skechers Plus och kan njuta av de många fördelarna.

Om du fortfarande inte får ett välkomstmeddelande, kontakta bara kundtjänst. Då skickar vi välkomstmeddelandet till dig.

Hur raderar jag mitt konto?

Om du inte längre vill vara medlem i Skechers Plus kan du när som helst avanmäla dig i botten av varje nyhetsbrev. Det finns ingen bindningstid.

När du har avanmält dig från Skechers Plus behåller vi dina uppgifter i 6 månader, varefter de raderas. Vi skickar inte innehåll till dig när du väl har avanmält dig.

Hur ändrar jag mina inställningar?

För att uppdatera ditt Skechers Plus-konto behöver du bara öppna ett av de nyhetsbrev vi har skickat till dig. I botten står det: Uppdatera profil. Genom att klicka på den länken kan du uppdatera din profil.