Retur

Varor köpta på Skechers.se eller i Skechers butiker kan returneras inom 14 dagar.

Returnera varor köpta på Skechers.se

Fri returfrakt som Skechers Plus-medlem. 

Det kostar endast 79 kr när du använder den medföljande Schenker-returetiketten.

Det är också möjligt att returnera i alla Skechers konceptbutiker och i Skechers outlets. Dock ej varor som har köpts via Klarna. 

 1. Registrera din retur - VIKTIGT
  Registrera retur här

 2. Lägg tillbaka skorna prydligt i skokartongen
  Produkten måste vara oanvänd och i sin originalförpackning
 1. Packa skokartongen i en kartong
  Kom ihåg att bifoga en kopia av din faktura i skokartongen. Stäng lådan ordentligt med tejp. Vi återbetalar endast varor som är ordentligt förpackade i en kartong.
 1. Fäst den bifogade returetiketten på kartongen
  Om du återanvänder kartongen, se till att du tar bort de gamla adressetiketterna. Portot är förbetalt.
  Om du saknar din returetikett kan du beställa och skriva ut en ny här. OBS: Använd endast denna etikett om du har handlat på Skechers.se 
 1. Lämna kartongen på ett Schenker-ombud
  Du får en bekräftelse från Skechers efter ca 8 hverdagar, så snart ditt returpaket har inkommit till lagret och beloppet har återbetalats.
  Kom ihåg att spara kollinummer från returpaketet. Det kan du använda till att spåra returförsändelsen via Schenker under transportens gång.
 1. Återbetalning
  När vi mottar ditt returpaket återbetalar vi pengarna och debiterar dig 79 kr för returfrakten. Från det att vi mottar ditt paket kan det ta upp till 6 dagar för oss att behandla din retur.

  Du får ett e-postmeddelande när vi har behandlat din retur och därefter tar det 1–2 bankdagar innan pengarna är återbetalda till använt betalningsmedel*. Om du har betalat med ett presentkort återbetalas pengarna på samma presentkort som sedan kan användas på nytt.
*Om du har betalat med Klarnafaktura och ännu inte hunnit betala fakturan kan du avvakta en ny och uppdaterad faktura. Är fakturan redan betald kommer Klarna att kontakta dig för att be om kontouppgifter dit återbetalningen ska ske. Har du några funderingar kring återbetalningen kontaktar du Klarna via klarna.se.

  OBS: Varor som köpts på skechers.se kan inte bytas online. Om du vill ha en annan storlek eller modell, returnera produkten enligt beskrivningen ovan och beställ den önskade produkten på nytt. På så sätt kan du vara säker på att varan finns i lager och att du får den nya varan utan extra väntetid.

  Returnera varor som köpts i en Skechers-butik i de nordiska länderna

  • Dessa bytes - och returpolicyer gäller för Skechers Konceptbutiker och Skechers Outlets i Danmark, Norge, Sverige och Finland.
  • Du kan byta och returnera i alla Skechers butiker i ovanstående länder
  • Varor som köpts i Skechers butiker kan inte returneras eller bytas online
  • Vi kräver ett giltigt butikskvitto - vi accepterar inte utskrifter från internetbank eller liknande.
  • Varorna måste vara oanvända och i sin originalförpackning

  Frågor?

  Om du har några funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.