Our Planet Matters - Ett samarbete med ett syfte

Our Planet Matters - Ett samarbete med ett syfte
  • Innehållsförteckning

"Our Planet Matters" är ett enkelt men kraftfullt uttalande som understryker vikten av att ta hand om vår planet. Med klimatförändringar, föroreningar och andra miljöproblem är det viktigt att vi inser vilken inverkan våra handlingar har på planeten och att vi vidtar åtgärder för att minimera vår negativa påverkan.

Med Our Planet Matters tar vi oss an frågan och försöker minska vår miljöpåverkan med hållbara produkter för män, kvinnor och barn. För att göra detta har vi samarbetat med The Nature Conservancy för att skapa vår Our Planet Matters-kollektion med hållbara skor för hela familjen.

Hållbara skor för hela familjen

Skechers Our Planet Matters-kollektion av dam-, herr- och barnprodukter använder återvunnet material i tillverkningen för att minska miljöpåverkan. Vi samarbetar med The Nature Conservancy i ett flerårigt åtagande att bidra med minst 800 000 dollar för att hjälpa miljöorganisationen att uppnå sitt uppdrag att skydda världens vatten - och naturområden.

Kort sagt innebär detta att du är med och värnar om miljön när du köper ett par Skechers-skor från Our Planet Matters-kollektionen. Du får alltså Skechers-skor som är bekväma och bra för dina fötter samtidigt som du hjälper till att minska ditt ekologiska fotavtryck och bli mer klimatvänlig.

 

Vi kan göra skillnad

Det finns många sätt att hjälpa till att skydda vår planet. Vi kan minska vår användning av engångsplast, återvinna och kompostera vårt avfall, spara vatten och energi, stödja hållbara jordbruks- och fiskemetoder och minska våra koldioxidutsläpp genom att använda kollektivtrafik, cykla eller gå i stället för att köra bil och stödja företag som prioriterar hållbarhet.

Små förändringar kan göra stor skillnad när det gäller att minska vår påverkan på planeten och när vi arbetar tillsammans kan vi skapa en hälsosammare och mer hållbar värld. Det är vårt ansvar att se till att vi använder resurserna på ett hållbart och ansvarsfullt sätt så att även framtida generationer kan dra nytta av dem.

"Som ett globalt livsstilsvarumärke har vi en fantastisk möjlighet att uppmuntra konsumenter i alla åldrar att bli mer miljömedvetna i sitt dagliga liv." - Michael Greenberg (styrelseordförande för Skechers)


Minska ditt ekologiska fotavtryck med Skechers: Our Planet Matters

Här på Skechers arbetar vi för att skapa innovativa lösningar som minimerar negativ påverkan på miljön. Våra Planet Matters-skor är tillverkade av återvinningsbara och hållbara material som är ett viktigt steg mot att minska vår miljöpåverkan och bevara vår planet.

Our Planet Matters-kollektionen innehåller återvunnen bomull, polyester, gummi, EVA och TPU, samt hållbar design och tvättbara teknologier för att förlänga produktens livslängd. Vi använder hållbara material i varje modell från kollektionen, så att du vet hur varje design är konstruerad för att vara miljömedveten. Kolla in våra snygga modeller från Our Planet Matters-kollektionen och hjälp till att minska ditt ekologiska fotavtryck och din miljöpåverkan.

Bra för fötterna. Bra för världen

En av fördelarna med att använda återvinningsbara och hållbara material är att det kan minska avfall och föroreningar. Genom att använda återvinningsbara material minskar behovet av att utvinna nya material, vilket kan leda till mindre avfall och mindre förorening av luft och vatten. Dessutom kan hållbara material vara mer beständiga och slitstarka, vilket ökar skornas livslängd.

Att välja skor tillverkade av återvinningsbara och hållbara material är en liten men viktig åtgärd som kan bidra till att minska miljöpåverkan och bevara vår planet. Som kund hos Skechers kan du med Our Planet Matters bidra genom att välja hållbara produkter och ta hand om dina skor så att de håller längre.

Få fantastisk komfort i praktisk design

Precis som alla Skechers-skor är modellerna i Our Planet Matters-kollektionen fyllda med maximal komfort, inklusive våra populära Max Cushioning-modeller så att du kan gå runt i dina stötdämpande sneakers med gott samvete.

Om du letar efter coola skor för ett festligt tillfälle ska du spana in våra snygga Cleo Ballerinas från Our Planet Matters-kollektionen, med stickat tyg som är tillverkat av 75 % återvunnen polyester. Du får en andningsbar, hållbar och superfin ballerina som passar riktigt bra till en söt sommarklänning eller ett par tuffa jeans.

Du hittar även BOBS-modeller i vår Our Planet Matters-kollektion. Det är alltså två fantastiska kollektioner samlade i en – ännu bättre för världen. Med BOBS-kollektionen gör du skillnad för behövande barn samtidigt som du stödjer djurens välfärd. För varje par BOBS-skor som säljs doneras ett par Skechers-skor till ett behövande barn och en del av försäljningen går till att utveckla vaccin för hemlösa hundar och katter.

Kolla in vårt stora urval av BOBS-modeller för kvinnor och män.

 

 

Behöver dina barn också ett par nya skor? Då har vi GO RUN-modeller i vår Our Planet Matters-kollektion för dina barn – så att de kan leka säkert i slitstarka och hållbara skor.

Skor tillverkade av 100 % veganska material

I Our Planet Matters-kollektionen kompromissar vi inte med design eller komfort. Du får fortfarande den fantastiska Skechers-komforten samt praktisk, modern och unik design. Du kan hitta skor för alla tillfällen för både kvinnor och barn. Vårt sortiment utökas ständigt så håll utkik efter nya modeller för hela familjen under våra nyinkomna produkter.

Skechers utvecklar ständigt ny teknologi och försöker vara innovativa på många områden. Du kan också hitta många av våra modeller i andra kollektioner som är tillverkade av 100 % veganska material – ända ner till limmet. Kolla in vårt stora urval och utforska de många olika hållbara skorna för kvinnor, män och barn som är tillverkade av 100 % veganska material.

 

Vi ser fram emot att förbättra och minska vårt ekologiska fotavtryck tillsammans med dig. Our Planet Matters. Bra för dina fötter. Bra för världen.