Skechers går in på fotbollsplanen med Harry Kane

Skechers går in på fotbollsplanen med Harry Kane
  • Innehållsförteckning

Genom lanseringen av sin fotbollssko-kollektion har Skechers tagit ett modigt steg in i en helt ny värld. Genom att ge sig in på fotbollsplanen med fotbollsskor och den fantastiska ambassadören Harry Kane bekräftar Skechers sitt engagemang i sportens värld och markerar utan tvekan en ny era. Nu erbjuder Skechers bekväma, stödjande och innovativa fotbollsskor.

Det som gör Skechers fotbollsskor unika är deras fokus på den totala spelupplevelsen. Med dessa fotbollsskor förbättrar spelarna inte bara sina tekniska färdigheter på planen, utan får också möjlighet att uttrycka sin personliga stil. Det är en balans mellan funktionalitet och estetik som Skechers behärskar perfekt.

Unisex design för alla spelare

En av de mest anmärkningsvärda aspekterna av Skechers fotbollsskor är deras unisex-design. Denna approach säkerställer att fotbollsspelare, oavsett kön, har tillgång till högkvalitativa produkter. Med moderna designer och iögonfallande färger kombinerar fotbollsskorna stil med funktionella egenskaper som förbättrat grepp, flexibla sulor och lätta material.

Skechers fotbollsskor representerar en fantastisk kombination av funktionalitet och stil. Varje fotbollssko är utformad med tanke på att uppfylla de högsta kraven inom modern fotboll, med särskild uppmärksamhet på komfort, hållbarhet och prestanda.

https://skechers.se/collections/fotbollsskor-for-herrar

Harry Kane väljer Skechers. Vad väljer du?

Harry Kane, erkänd för sina enastående prestationer och målskytte på fotbollsplanen, representerar stolt Skechers nya fotbollsskor. Hans koppling till Skechers går utöver det vanliga ambassadörskapet. Kane har faktiskt spelat en aktiv roll i utvecklingen av skorna, vilket säkerställer att de uppfyller de höga standarder som professionella fotbollsspelare kräver. Harry Kanes engagemang är ett bevis på den prestanda och kvalitet som Skechers strävar efter i sina produkter.

Med Skechers fotbollsskor kan du ta ditt spel till en helt ny nivå. Inspirerad av Harry Kanes outtröttliga ansträngning och passion för fotboll, är dessa skor utformade för att hjälpa dig att uppnå dina största prestationer. Med modern design och avancerade funktioner ger Skechers dig möjlighet att visa din unika spelstil samtidigt som du njuter av skor som stödjer varje steg du tar.

Harry Kane har valt Skechers för deras innovation och kvalitet, och nu har du också möjligheten att följa i hans fotspår. Välj Skechers fotbollsskor och upplev hur det är att spela med skor som är godkända av en av världens bästa spelare. Stå stark på planen och låt dig inspireras av Harry Kanes extraordinära talang och passion för spelet.

"Från det ögonblick jag träffade designteamet och såg skorna för första gången hade jag en tydlig känsla av att Skechers var på något helt speciellt. Jag har använt skorna i flera veckor nu och har redan gjort mål i dem under säsongen. De är som inget jag tidigare har provat. Ta ansvar för vem du är. Ta ansvar för vad du strävar efter att uppnå. Det är precis det jag anser att jag har gjort under hela min karriär. Detta är de centrala budskap som jag anser att mitt partnerskap med Skechers skickar till människor över hela världen. Jag skulle aldrig stödja ett varumärke eller utrustning som jag inte tror 100% på. Det här är den riktiga grejen." - Harry Kane

Harry Kane

Innovativa teknologier: SKX_01 och Razor

Skechers nya fotbollsskor är utformade med en djup förståelse för fotbollsspelarnas behov. Varje modell har sin unika design och funktioner som säkerställer optimal prestanda på planen. Det handlar inte bara om att se bra ut; det handlar också om att erbjuda komfort, hållbarhet och prestanda.
Från den lätta och smidiga Razor till det teknologiska mästerverket SKX_01 - High och den balanserade SKX_01 - Low är Skechers fotbollsskor en fusion av modern design och banbrytande teknologi. Med funktioner som förbättrat grepp, flexibla sulor och lätta material ger dessa skor en oöverträffad känsla av frihet och kontroll på planen.

SKX_01

SKX_01-modellen, tillgänglig både i High och Low-versioner, erbjuder en unik balans mellan lättvikt och teknologisk innovation. High-versionen inkluderar en integrerad socka som ger extra stöd och komfort, medan Low-versionen fokuserar på flexibilitet och rörelsefrihet, vilket är avgörande för snabba sprintar och skarpa vändningar på planen. Denna modell är också utrustad med en avancerad luftgenomtränglig ovandel som säkerställer optimal ventilation, samt dynamisk suluteknologi som ger överlägsen dragkraft och stabilitet under alla spelförhållanden. SKX_01 - High:s sock-konstruktion erbjuder inte bara extra ankelskydd, utan förbättrar också den övergripande passformen och komforten, vilket gör den idealisk för spelare som söker extra skydd och stöd.

Innovativa teknologier: SKX_01 och Razor

Razor

Razor-modellen är utformad för spelare som värderar hastighet och smidighet. Denna sko är utrustad med en ultralätt konstruktion och Skechers avancerade HYPER BURST PRO-stötdämpning, vilket gör den idealisk för spelare som vill utnyttja sin hastighet och smidighet till fullo. Den unika konstruktionen inkluderar en sömlös ovandel som minimerar irritation och friktion, samt en specialutvecklad yttersula som ger maximal respons och grepp även vid höga hastigheter. Dessutom har du en kolfiberplatta inbyggd i sulan som ökar stabiliteten och ger ett mer effektivt avstamp och framdrift. Razor-modellen är också utformad med en asymmetrisk snörning som säkerställer en närmare passform och bättre bollkontakt, vilket är avgörande för precisa dribblingar och snabba riktningsändringar.

Razor Skechers
Sammanfattningsvis kombinerar Skechers fotbollsskor banbrytande teknologier med innovativ design för att ge spelare det bästa fotbrottet för att prestera på sin högsta nivå. Oavsett om du är anfallare, mittfältare eller försvarare har Skechers en fotbollssko som passar dina behov och hjälper dig att utmärka dig på planen.

Fotbollsskor med en kombination av funktionalitet och stil

Skechers inträde i fotbollsvärlden med sina avancerade fotbollsskor och med Harry Kane som ambassadör lovar en spännande framtid för fotbollen. Kombinationen av högteknologiska fotbollsskor och en världskänd fotbollsspelare bådar gott för framtida fotbollsspelare och entusiaster som söker fantastisk kvalitet och prestanda på planen. Med Skechers innovativa tillvägagångssätt ser framtiden för fotbollen ut att vara både stilig och nyskapande.