Teknologin bakom slip-ins skor

Teknologin bakom slip-ins skor
  • Innehållsförteckning

På Skechers är komfort av största vikt och med våra många olika teknologier har vi skapat skor för att passa olika behov och krav. Även om vi alltid fokuserar på hög komfort, kompromissas det inte när det gäller utseendet eller designen på de många olika skorna. 

I kombination med Skechers många fantastiska teknologier kan du få både en snygg, modern och cool sko – så att du alltid är garanterad både komfort och design. 

Skechers är stolta över att kunna introducera Slip-ins-teknologin, som är en praktisk, bekväm och stödjande teknologi för slip-in skor. Det är Skechers Handsfree-design, och du kan läsa mer nedan om storheten i denna design. 

Se våra Slip-ins till dam, herr och barn. Vi har ett stort urval av fina, praktiska och smidiga Slip-ins.

 

 

Behöver du nya slip in skor till samlingen? 

Idag lever många människor ett aktivt liv och har ofta bråttom både in och ut, och fram och tillbaka. Därför har Skechers skapat Slip-Ins. Det är en teknologi som uppfyller behovet av en effektiv, smart och snabb lösning – en sko som är så praktisk som den bara kan bli. 

Skechers Slip-Ins-teknologin kombineras med många andra populära teknologier som Max Cushioning, Arch Fit, GO WALK med flera. Du kan alltså räkna med hög komfort, fräsch design och kreativa teknologier i en och samma sko. 

Vad är skillnaden mellan Slip-ons och Slip-ins? 

På Skechers har vi både Slip-ons och Slip-ins, så det kan vara svårt att veta vad skillnaden är mellan de två modellerna. 

Med Slip-Ins kan du enkelt och bekvämt ta på dig skorna utan att använda händerna. Detta möjliggörs genom Slip-ins-designens fasta hälkappa. Det är en perfekt design för dig som har händerna fulla eller som har svårt att böja sig ner – med slipins får du ett par skor som du enkelt kan kliva i. 

Till skillnad från Slip-ins har Slip-ons inte samma fasta häl och ofta krävs det en hand eller ett skohorn för att komma i skon så skons häl inte trycks ner när du kliver i dina skor eller dina sneakers. Slip-on är extremt bekväma och ger hög komfort under hela dagen – en populär sko som dessutom är lätt att bära. 

Slip in skor – den ultimata kombinationen 

Med Slip-ins-teknologin får du en unik design med Comfort Pillar-teknologi som är stötdämpande och ger en stödjande och bekväm upplevelse vid varje steg. Comfort Pillar-teknologin som är inbäddad i sulan reagerar på varje steg du tar, vilket gör att kombinationen av Slip-ins och Comfort Pillar-teknologin är en perfekt match för en bekväm och praktisk sko. 

Snygga slip-in sneakers och slip-on sneakers passar till det mesta och finns i flera olika färger och olika modeller. De är det givna valet för dig som vill vara bekväm i vardagen. Skor utan häl är utan tvekan några av våra mest uppskattade skor tack vare deras flexibilitet och komfort.

Det fina med Slip-Ins är att de fungerar lika bra på varma dagar som för de kallare månaderna beroende på vilken modell du väljer.

Vi har till exempel en mängd olika slip in sandaler och slip in sandaletter som passar perfekt för varma sommardagar när du vill bära öppna skor, eller för arbete i inomhusmiljö. Tofflor är en annan typ av skor utan häl som är ett måste – inte minst inför vintersäsongen. Vi erbjuder dels varma och täckande sådana i fuskpäls men även en snygg och bekväm stickad toffel.

En handsfree-design som gör allt lite lättare

Med Slip-ins-teknologin får du en fast häldesign och en dämpning som anpassar sig till hälens och hälsenans naturliga kurvatur. Du är därför garanterad ett sublimt stöd, stabilitet och komfort. Skon är utformad för att passa bra och följsamt runt foten, vilket gör dem alldeles perfekta för att kliva i och bära för vardagens alla sysslor. 

För att göra skon så praktisk som det bara går är det dessutom möjligt att slänga in skorna i tvättmaskinen när de behöver tvättas. Lägg bara dina Slip-ins i en tvättpåse och tvätta dem i maskin på max 30 grader. 

Med en design där du inte behöver använda händerna hoppas vi att det ska vara så enkelt och bekvämt som möjligt för dig – även om du har händerna fulla. 

Passa på att prova Slip-ins-tekniken – vi är helt säkra på att du kommer att älska den och att du kan hitta rätt sko för just dig hos Skechers!

Slip-ins