Välj de bästa promenadskorna för dig

Välj de bästa promenadskorna för dig
  • Innehållsförteckning

Tiden är inne och du behöver ett par nya skor för din promenad. Men vilka promenadskor ska du välja? Det är otroligt svårt att hitta den perfekta promenadskon – men vi ska göra allt vi kan för att hjälpa dig på vägen och hitta skor som passar just dina behov. 

Vilka skor ska jag välja till min promenad?

Hos Skechers finns det mängder av olika skor som kan användas vid nästan alla tillfällen – du är nämligen garanterad hög komfort och smidig design, oavsett vilken modell du väljer. Det är dock viktigt att veta att alla skor inte passar dina fötter eller dina behov. Därför försöker vi visa dig de modeller som just DU behöver.

 

De bästa skorna för långa promenader

För långa promenader är det viktigt att ha en andningsbar och stötdämpande promenadsko, eftersom fötterna snabbt kan bli överbelastade på långa promenader. Kom ihåg att dina fötter alltid förtjänar bästa möjliga omtanke -– på så sätt undviker du problem med dina fötter, rygg, knän och höfter.

Damer

GO WALK  6

GO WALK 6 är en smidig och modern promenadsko för kvinnor med många Skechers-tekniker som ger dig ultimat stöd och stötdämpning på längre promenader. Om du letar efter en lättviktig sko som är enkel att ta på sig, är denna slip-on perfekt – du får en andningsbar sko som håller dina fötter i ett luftigt klimat på dina långa promenader. Dessutom har skon en klassisk design och finns i en mängd olika färger, så att det passar alla smaker.

Max Cushioning Elite – Waterproof

Med detta par Max Cushioning får du en sko som garanterar dig hög stabilitet och komfort på dina långa promenader. Med hög stötdämpning och fasthet får dina fötter det välbefinnande som de förtjänar. Den här skon är praktisk och vattentät, så att du kan tryggt ta dig ut i alla typer av väder. Den här skon är en säker vinnare för dig som är aktiv och älskar att gå ut på långa promenader, oavsett om det regnar eller inte.

Herr

GO WALK Arch Fit Workout Walker – Outpace

Här har du en fantastisk promenadsko som ger dig maximal komfort och hög stötdämpning på dina promenader. Skon ger dig en lätt, andningsbar och stödjande känsla. Med denna GO WALK minskar stötarna i både knän, höfter och rygg – det är en perfekt promenadsko för dig som ofta ger dig ut på långa promenader och vill ha en bekväm och stödjande känsla. 

Max Protect Fast Track – Waterproof

Om du älskar långa promenader i alla typer av väder och terräng, är det här den perfekta skon för dig. Skon har flera av de fantastiska Skechers-teknologier som garanterar att du får stabilitet, stöd och ett par praktiska skor. Du kan tryggt bära skon om du ska ut på en rask promenad – här har du en vattentät sko och en slitstark yttersula med fast grepp. En perfekt sko för dig som är ute i alla typer av väder.

För en kort runda på stan

Det är otroligt viktigt att använda sina skor vid rätt tillfällen, och därför är det alltid bra att ha ett par promenadskor för de kortare promenaderna. Även om du ska använda dessa skor för kortare promenader, är det viktigt att du väljer ett par bekväma, stabila och stödjande skor. Dina fötter kommer att tacka dig.

Dam

Skech-Air Element 2.0

Om du letar efter ett par skor för kortare promenader, är denna helt perfekt. Mellansulan har ett bra stöd och en mjuk innersula som ger en bekväm känsla i varje steg du tar. Skon finns i två olika färger – vit med snygga färgglada detaljer, eller en rosa och gul neonfärg som definitivt piffar upp promenaden.

Arch Fit – Big Appeal

Här får du en otroligt stödjande sko som är perfekt för en tur på stan, en promenad runt sjön eller bara en promenad med hunden. Med Arch Fit-teknik är den här skon utformad för att ge särskilt stöd under hålfoten. Du får därför både hög stötdämpning, mycket bra stöd samt stabilitet på dina promenader. Skon finns i många olika färger och passar garanterat in i din garderob.

Om du har en bred fot finns den här modellen också i Wide Fit, vilket är perfekt för dig med bredare fötter. Det är mycket viktigt att hitta rätt sko för dig – skor ska nämligen varken strama åt eller besvära, utan istället vara bekväma och rymliga. Kolla in våra passformer och hitta den som passar just dina fötter.

Herr

GO WALK Flex – Ultra

Om du letar efter en sko som både är smidig, praktisk och bekväm för kortare promenader, har du hittat den rätta här. Dessa skor är tillverkade i ett andningsbart material och har en slip-on-design, som gör det enkelt och bekvämt att snabbt ta på sig och komma ut på en promenad. Med flertalet bra Skechers-teknologier är du garanterad härligt stöd och komfort på din promenad.

Arch Fit – Banlin

Här får du en smidig sko med sublim komfort, hög stötdämpning och individuell passform. Med denna slip-on får du en bekväm och stödjande sko när du ger dig ut på dina korta promenader. Arch Fit – Banlin är designad med extra stöd för hålfoten och är perfekt för dig som vill ha extra stöd. Här får du en sko som har en helt unik komfort och är lätt att ta på och av.

Om du har en bred fot och behöver ett par nya skor för dina promenader finns den här modellen också i Wide Fit. Här får du gott om utrymme för dina fötter så att inget stramar åt eller irriterar dig under promenaden – det är ytterst viktigt att välja rätt passform så att du får den komfort du förtjänar.

För dig som går mycket på jobbet

När du både går och står mycket på jobbet är skorna viktiga. Dina fötter utsätts nämligen för stor belastning, så därför är det viktigt att tänka på dina fötters hälsa.

Kolla också in Skechers Work om du letar efter andra arbets- eller säkerhetsskor som är CE-godkända och där du inte behöver kompromissa med komforten under din arbetsdag.

 

Dam

GO WALK Massage Fit

Här får du ett par snygga, moderna och inte minst stödjande skor som är perfekta för dig som går runt mycket på jobbet. De här skorna passar garanterat till de flesta kläder, men ser samtidigt till att dina fötter får den vård de behöver. Med massage fit är designen skapad för att ge dina fötter en mjuk massage vid varje steg.

Max Cushioning Elite SR

För dig som går mycket på jobbet och som skulle vilja ha lite mer stöd och flexibilitet. Den här skon är stötdämpande för att minska stötarna som uppstår som effekt av varje steg du tar. Max Cushioning Elite SR är halkförebyggande och CE-godkänd.

Det här är rätt val om du behöver lite extra stöd och vill ta hand om dina knän, rygg och höfter. Om du har ett jobb där du går omkring mycket, exempelvis som sjuksköterska, butiksbiträde eller servitör, är dessa skor ett mycket säkert val.

Herr

GO WALK Massage Fit 

Här är en sko med Massage Fit – en Skechers-teknik som är designad för att ge dina fötter en mjuk massage vid varje steg du tar. De här skorna är perfekta för dig som vill ha en stilren design, sublim komfort och hög stötdämpning hela dagen. Om du ofta är på språng på jobbet som exempelvis butiksmedarbetare, lagerassistent eller något helt annat, är dessa en säker vinnare när du kämpar på jobbet.

Arch Fit SR Axtell

Om du behöver extra stöd och går mycket på jobbet, är den här skon definitivt den bästa lösningen. Arch Fit SR Axtell är CE-godkänd och är därför ett säkert val för dig som behöver stabilitet och säkerhet i arbetet. Du får extra stöd för hålfoten, reducering av belastning i rygg, knän och höfter, stötdämpning, en halksäker yttersula och god stabilitet – vad mer kan man önska sig?

Hur ska en sko sitta?

När du har valt eller håller på att välja dina nya promenadskor, är det viktigaste att hitta skor som passar dina fötter både när det gäller storlek och passform.

Dina promenadskor ska inte strama åt eller besvära dig, eftersom det snabbt kan orsaka smärtor och problem. Kolla in vår storleksguide och våra olika passformer för att vara säker på att du väljer rätt.

Om du inte har tillräckligt med utrymme och rörlighet, får du inte ett par bra promenadskor, så tänk på både storlek och passform när du väljer dina nya promenadskor.