Våra Innersulor

Våra Innersulor
  • Innehållsförteckning

Är du förvirrad av alla olika namn som dyker upp när du letar efter nya skor? Läs vidare här för att ta reda på vilken innersula som passar bäst för dig och dina fötter.

Innersulan är otroligt viktig eftersom den ger foten dynamiskt stöd. I Skechers skor har man lagt stor vikt vid innersulor och deras egenskaper – alla Skechers innersulor har ett bra stöd, stötdämpning och sublim komfort.

Om du är osäker på vilken innersula som är rätt för dig kan du hitta råd och information om varje enskild innersula här – det kommer garanterat att hjälpa dig i ditt sökande efter ett par nya skor.

MEMORY FOAM

Memory Foam-innersulan är tillverkad av ett skummaterial som anpassar sig efter fotens form. Med den mjuka vadderingen i sulan är du med Memory Foam-innersulan garanterad hög komfort hela dagen. Memory Foam-innersulan är perfekt för dig som vill ha en tjock och formande innersula som ger dig en mjuk känsla när du kliver in i skon. Den här innersulan avlastar dina ömma fötter och försäkrar dig om en mycket hög komfort tack vare det härliga skummaterialet.

Låter detta som en innersula som kan passa dig så kan du kolla in vårt stora utbud för dam och herr.

AIR-COOLED MEMORY FOAM

Här får du det mjuka och tjocka Memory Foam, men med ännu fler egenskaper. Det är en lättviktig innersula som formar sig efter dina fötter och försäkrar dig om en individuell passform som ger maximal komfort för varje steg du tar. Air-Cooled Memory Foam-innersulan är en varmare sula, men har lufthål så att du är säkerställd luftiga skor med bra ventilation. Om du ofta är på språng och behöver fantastisk komfort samt en behaglig och mjuk känsla för dina fötter har du hittat det perfekta valet här.

Se vårt utbud av skor med Air-Cooled Memory Foam för herr eller dam.

ARCH FIT

Arch Fit-innersulan har utvecklats i samarbete med fotterapeuter baserat på 20 års data och 120 000 fotscanningar. Med den här innersulan fördelas vikten över en större yta, vilket minskar belastning och stötar i rygg, häl och höft. Arch Fit-innersulan är tillverkad med fokus på fotvalvsstöd och med sin särskilda design får du maximal komfort och stöd för fotvalvet. Har du problem med värkande fötter eller ett sjunkande fotvalv? Då kan denna innersula vara en bra lösning eftersom du får extra stöd och hög komfort.

Om Arch Fit låter som en sula för dig kan du kolla in vårt breda utbud för både herr och dam.

AIR-COOLED GOGA MAT

Om du älskar löpning eller långa promenader är vår Air-Cooled Goga Mat-sula perfekt för dig. Den här lätta och stötdämpande innersulan är idealisk för dig som ägnar dig åt mycket fysisk aktivitet eftersom du får hög stötdämpning och maximal komfort vid varje steg. Goga Mat-innersulan kan jämföras med en yogamatta som behåller sin elasticitet. Du hittar ofta den här typen av innersula i våra Performance-skor som GO WALK eller GO RUN. 

Se vårt urval av performance-modeller för dam och herr.

ORTHOLITE

Ortholite är en innersula som är tillverkad av ett lätt skumskikt som ger extra fjädring och säkerställer långvarig stötdämpning. Med den här innersulan är du garanterad ett hälsosamt inomhusklimat i skon eftersom fukt och värme leds bort.

Ortholite är perfekt för dig som behöver en innersula som ger sublim komfort och lång hållbarhet. Ortholite kombineras ofta med Goga Mat-sulan så att du får en kombination av två bra sulor i en.

Se våra olika modeller för både herr och dam.