Den Rätta Passformen

Classic Fit

Classic Fit är för dig med normal bredd på fötterna – det är vår mest traditionella passform. Med Classic Fit får du vår mest populära passform som ger komfort hela dagen.

Om dina fötter har normal bredd men ändå behöver välbefinnande och komfort är Classic Fit rätt passform för dig.

 

Relaxed Fit

Med Relaxed Fit ligger fokus på att dina tår ska vara fria och kunna andas. Därför är våra Relaxed Fit-skor utformade med en bredare konstruktion i både höjd och bredd, vilket ger mer utrymme vid tårna och framfoten.

Relaxed Fit har samma storlek som Classic Fit runt hälen, så att din häl hålls på plats samtidigt som det finns extra utrymme för tårna – utan att skorna känns trånga och obekväma under dagen.

 

Wide Fit

Behöver du extra utrymme för dina fötter? Då är Wide Fit-passformen perfekt – den är nämligen framtagen för dig med en bredare fot.

Wide Fit-skor har en bredare passform runt framfoten och hälen än Classic Fit, så du får garanterat mer utrymme runt hela foten om du väljer Wide Fit.

Med Wide Fit slipper du klämma in dina fötter i trånga skor och ser i stället till att dina fötter får det utrymme och den komfort de förtjänar.