Max Cushioning – våra mest stötdämpande skor

Max Cushioning – våra mest stötdämpande skor
  • Innehållsförteckning

Om du känner till Skechers sortiment har du säkert hört talas om Max Cushioning. Men vad är skillnaden mellan de olika modellerna och vilken passar dig och dina behov? Läs vidare för att hitta den perfekta Max Cushioning-skon för dig.

Med Max Cushioning-skor får du optimal stötdämpning, en andningsbar innersula och en flexibel och slitstark yttersula – med andra ord hög komfort under hela dagen.

Utforska vårt breda sortiment för kvinnor, män och barn.

Max Cushioning har blivit en stor favorit bland svenskarna och det går inte att förneka. Vi vill ju ha god komfort för våra fötter, ryggar och knän och det får vi med de fantastiska Max Cushioning-modellerna. Dessutom har kollektionen fyllts på med många olika modeller som alla är fyllda med fantastisk Skechers-teknologi.

Vad är en stötdämpande sko?

Max Cushioning är en lätt och bekväm löparsko som är utformad för alla distanser – och passar utmärkt för promenader också. Det är den perfekta skon för dig oavsett om du springer korta sträckor, är maratonlöpare eller gillar att gå långa promenader.

Air-Cooled Goga Mat-sulan gör skon andningsbar och ger hög stötdämpning. Jämfört med andra traditionella löparskor får du 30% mer dämpning i en Max Cushioning-sko. Dessutom innehåller innersulan ett lager Ortholite-skum som ger fjädring, andningsförmåga och ett skönare klimat för foten i skon.

Med Max Cushioning-modellerna får du en Ultra Go-mellansula som garanterar att du får optimal fjädring under din promenad eller löprunda. Det är alltså den som garanterar att du får optimal stötdämpning. Slutligen har skon en flexibel och lättviktig yttersula med extra slitstarkt gummi för bättre väggrepp och fäste.

Skons ovandel består av ett stödjande lättviktsmaterial som ger komfort och gör skon andningsbar. Om ovandelen dessutom inte är av läder kan skon tvättas i maskin vid låg temperatur – en fin och praktisk sko.

 

Vilken sko ska jag välja?

Max Cushioning har tre olika yttersulor. ”Premier” är den mest flexibla av de tre. ”Elite” ger ökat stöd och stabilitet. Den sista, ”Delta” är fastare och har en något bredare passform än de två andra modellerna.

Max Cushioning Premier

Max Cushioning Premier är den mest flexibla av våra Max Cushioning-modeller och bidrar till att förbättra din löpning. Sulan har också Natural Rocker-teknologi som skapar en jämn, rullande övergång för snabbare, effektivare avstamp och steg.

Max Cushioning Elite

Max Cushioning Elite ger med stöd och stabilitet när du går eller springer. Sulan, liksom Premier-modellen, har också Natural Rocker-teknik som skapar en mjuk, rullande övergång snabbare och ger ett mer effektivt avstamp och steg.

Max Cushioning Delta

Max Cushioning Delta är den Max Cushioning-modell som ger mest fasthet och stabilitet. Stabiliteten ökar tack vare syntetiska förstärkningar på tå- sido- och hälkappan medan fastheten ökar tack vare Goodyear-yttersulans friktionsmotstånd på olika ytor. Dessutom har den här modellen en bredare passform.

Har du problem med hälsporre eller andra fotproblem?

Då är Max Cushioning en perfekt matchning. Vi kan naturligtvis inte ge medicinska eller individuella, men vi hör från våra kunder att den ökade dämpningen, stödet och belastningsfördelningen under foten kan minska smärta och symtom på hälsporre och andra fotproblem. På samma sätt kan de snygga och bekväma Max Cushioning-modellerna ge ett stort välbefinnande - våra fötter förtjänar det.

Varför är stötdämpning viktigt?

De många stötarna som går upp i kroppen när hälen landar hårt på marken bör minimeras så gott det går. Därför är en stötdämpande sula viktigt. Därför har Skechers utvecklat Max Cushioning för att göra just det.

Max Cushioning har blivit enormt populär och därför finns det ständigt nya produkter där Max Cushioning kombineras med andra fantastiska Skechers-kollektioner och tekniker. Kolla till exempel in vårt fantastiska utbud av Max Cushioning och Arch Fit som har extra fokus på stöd för fotvalvet.

 

Stötdämpning för varje tillfälle

På Skechers anser vi att du ska känna dig bekväm oavsett väder och årstid. Det är därför vi har ett stort utbud av sandaler i den snygga och stötdämpande Max Cushioning-designen.

Vi har också Max Cushioning Waterproof som är vår vattentäta design som är lämplig för dig som är aktiv och älskar att gå ut på långa promenader eller löprundor oavsett om det regnar eller inte.

Om du älskar att vandra kan du också välja Max Cushioning Trail som är våra hållbara, praktiska och stötdämpande vandringsskor och vandringsstövlar för dig som älskar äventyr utomhus.

Stötdämpande arbetsskor

Om du går mycket under din arbetsdag och letar efter halksäkra och bekväma skor för ditt arbete kan du också skaffa Max Cushioning-arbetsskor.

Det här är rätt val om du behöver lite extra stöd och vill ta hand om dina knän, rygg och höfter. Om du har ett jobb där du går mycket, till exempel som sjuksköterska, butiksbiträde eller servitör är dessa skor ett mycket säkert val. Du är garanterad utmärkt komfort hela dagen. Dessutom är våra Max Cushioning-arbetsskor CE-godkända av EU.

 

Bra skor för barn

Max Cushioning är den överlägset mest stötdämpande Skechers-kollektionen och därför hittar du även den härliga Max Cushioning för dina barn. Här får du färgglada och fina modeller som är perfekta för aktiva barn som behöver stöd, komfort och stötdämpning.

 

Hitta de bästa skorna för dig

Om Max Cushioning låter som rätt par skor för dig och dina behov kan du utforska det stora utbudet för män, kvinnor och barn.

När du har hittat de perfekta skorna kan du använda vår storleksguide för att hitta rätt storlek så du kan uppnå maximal komfort med rätt storlek.

Om du behöver ännu mer inspiration kan du läsa vår guide till de bästa skorna för dig, inklusive våra andra populära kollektioner som Uno, Arch Fit och GO WALK.