Skechers Work: Arbetsskor med komfort och säkerhet

Skechers Work: Arbetsskor med komfort och säkerhet
  • Innehållsförteckning

Skechers erbjuder ett stort utbud av skydds- och arbetsskor för olika yrken. Oavsett om ditt arbete är fysiskt krävande eller mer stillasittande hittar du arbetsskor som passar dina behov.

Du kan välja arbetsskor med olika teknologier och funktioner, bland annat Memory Foam och Arch Fit, som garanterar en bekväm och stödjande upplevelse under hela dagen.

Du kan också få arbetsskor i Max Cushioning-kollektionen – den överlägset mest stötdämpande modellen som ger dig gott om stöd om du går och står hela dagen. Den här modellen är särskilt bra för dig som arbetar som servitör eller sjuksköterska.

Vår Work-kollektion är tillverkad av högkvalitativa och slitstarka material som klarar av slitage på din arbetsplats. Den här kollektionen erbjuder dig dessutom massa arbetsskor som andas, är bekväma och garanterar maximal komfort för dina fötter under din arbetsdag.

 

Vilka arbetsskor är bäst?

När det gäller att välja de bästa arbetsskorna är Skechers Work-kollektionen ett utmärkt val. Oavsett vilket yrke du har och hur krävande din arbetsdag är kan Skechers arbetsskor ge dig den komfort du behöver.

En av de mest fantastiska funktionerna hos Skechers arbetsskor är den stötdämpande mellansulan, vilket är otroligt viktigt om du tillbringar mycket tid med att gå eller stå under arbetsdagen. En stötdämpande mellansula skyddar dina fötter och minskar belastningen på dina knän, höfter och rygg. Detta är särskilt viktigt om du arbetar på hårda ytor där din kropp kan utsättas för mycket påfrestning.

Vilka regler gäller för skyddsskor?

När det gäller skyddsskor finns det olika standarder som måste uppfyllas beroende på vilket yrke du har. Du kan hitta mer information om de specifika egenskaperna för varje Work-modell. Dessutom är det värt att notera att alla Skechers arbetsskor är CE-godkända av EU.

Det finns följande säkerhetsbeteckningar för skyddsskor:
CE-certifiering: Alla Skechers arbetsskor är CE-godkända av EU.
EN ISO 20345: Den europeiska standarden för säkerhetsskor med tåhätta.
EN ISO 20347: Detta godkännande för skor utan tåhätta.

Är säkerhetsskor halksäkra?

Skydda dina fötter med Skechers halkfria arbetsskor och kompromissa inte med komforten under arbetsdagen. Skechers halkfria arbetsskor ökar chansen att stå stadigt på hala ytor. De halkfria arbetsskorna uppfyller alla grundläggande krav på arbetsskor, samtidigt som de erbjuder fantastisk komfort för dina fötter. Innersulan är mjuk och lindrar ömma fötter. Dessutom är yttersulan SRA- och SRB-godkänd.

Du kan känna igen halkskyddade skor på följande godkännanden för yttersulans halkskyddande egenskaper:

SRA: Yttersulan har halktestats på keramikplattor med tvållösning.
SRB: Yttersulan har halktestats på stålplatta med glycerin.
SRC: Yttersulan är halktestad enligt SRA och SRB. Yttersulan är godkänd enligt högsta möjliga nivåer.

Är säkerhetsskor halksäkra?
Vilka halkskyddade skor är rätt för mig?

Det är viktigt att välja en sko som passar dina behov och kraven på din arbetsplats. När det gäller halkfria säkerhetsskor kan du utforska vårt breda sortiment.

Om du arbetar på hala ytor eller i områden där det finns risk för att halka eller falla, välj skor med halkskyddade sulor. Leta efter mönster och material som kan förbättra greppet och minska risken för olyckor.

Halkfria Arch Fit

Med vår halkfria Arch Fit får du extra stöd och stabilitet under din arbetsdag. Du bör välja Arch Fit-arbetsskor om du behöver extra stöd under fotvalvet och vid framfoten. Den fantastiska Arch Fit-sulan minskar belastning och stötar i hälen, höften och ryggen. Arch Fit formar sig efter foten så att innersulan ger en unik passform och stöd.

 

Halkfria Max Cushioning

Med Max Cushioning-arbetsskor med halkskydd är du garanterad en arbetssko med superkomfort. Max Cushioning-arbetsskorna är för dig som går mycket på hårt underlag under en arbetsdag och vill skydda dina fötter. Arbetsskon är extra stötdämpande och har en fasthet som ger stöd och stabilitet. Innersulan är tillverkad av andningsbar Goga mat som är fjädrande och stötdämpande. En arbetssko som garanterar dig komfort och stöd hela dagen.

Halkfria Relaxed Fit

Se till att arbetsskorna du väljer passar dina fötter ordentligt och ger tillräckligt stöd och komfort, särskilt om du ska ha dem på dig under långa perioder.
Om du har breda fötter kan det vara en utmaning att hitta lämpliga och bekväma arbetsskor, men med vår halkfria Relaxed Fit får du skor med extra utrymme för tårna för att öka komforten. Arbetsskor med Relaxed Fit är extra rymliga runt framfoten. Skon är stramare runt hälen och säkerställer därmed fortfarande att du får bra stöd och stabilitet runt foten.

 

Hur väljer man rätt arbetsskor?

ESD – Antistatiska skyddsskor

I vår Work-kollektion hittar du arbetsskor som är antistatiska och förhindrar statisk elektrisk laddning, enligt de högsta kraven. Invändigt är skon vadderad med ett mjukt och andningsbart textilfoder. Innersulan kännetecknas av samma komfort som du känner igen från Skechers.

Dessa skor är designade för att skydda mot elektriska stötar och är därmed lämpliga för elektriker, tekniker och de som arbetar nära elektriska installationer.

Hur väljer man rätt arbetsskor?
Arbetsskor med tåhätta

Överväg om du behöver tåhätta i dina säkerhetsskor. Tåhätta kan vara tillverkade av stål, komposit eller aluminium och skyddar tårna från fallande föremål eller stötar.

I Skechers arbetsskor med tåskydd kompromissar du inte med komforten i dina skyddsskor. Skechers arbetsskor har ett tåskydd i komposit. Invändigt är skon vadderad med mjukt textilfoder och innersulan är tillverkad av mjukt och formbart Memory Foam, som avlastar kroppens tryck på fötterna och lindrar ömma fötter. Yttersulan är också SRA-godkänd.

Dessa skor med tåskydd är lämpliga för arbetsmiljöer där det finns risk för att tunga föremål faller eller orsakar stötar och tryck på tårna. De passar bra för dem som arbetar inom byggbranschen, lagerhållning, transport och byggbranschen.

Tåskydd och ESD

I Skechers arbetsskor med skydd och antistatiska egenskaper behöver du inte kompromissa med komforten i dina skyddsskor. Med den här arbetsskon får du en skyddssko som är antistatisk och förhindrar statisk elektrisk laddning enligt de allra högsta kraven, med spiktrampskydd och tåhätta av komposit. Överdelen är tillverkad av mesh så att foten har möjlighet att andas. Innersulan är den bekväma Memory Foam som formar sig unikt efter fotens form och lindrar ömma fötter. Mellansulan är flexibel och stötdämpande.

Vilka arbetsskor är bäst för mig?

När det gäller att välja de bästa arbetsskorna finns det flera faktorer att ta hänsyn till. Det beror på ditt yrke, dina arbetsuppgifter och dina individuella behov. På Skechers erbjuder vi ett stort utbud av arbetsskor som uppfyller olika krav och säkerhetsstandarder. Det är oerhört viktigt att välja säkerhetsskor som passar din arbetsmiljö och uppfyller de nödvändiga kraven.

Vad är skillnaden mellan S1 och S3 skyddsskor?

En viktig faktor att ta hänsyn till när du väljer arbetsskor är säkerhetsbeteckningarna. De vanligaste säkerhetsklasserna för säkerhetsskor är SB, SBP, S1, S1P, S2, S3, S4 och S5.

Dessa klasser anger olika skyddsnivåer och egenskaper som är relevanta för specifika arbetsmiljöer. Till exempel omfattar S1-säkerhetsskor tåhätta och antistatiska egenskaper, medan S3-säkerhetsskor även är vattenavvisande eller vattentäta. Se vårt sortiment av vattenavvisande eller vattentäta arbetsskor.

Vad är skillnaden mellan S1 och S3 skyddsskor?
Komfort och säkerhet i första hand

När du väljer skyddsskor bör du också tänka på komfort och stöd. Skechers arbetsskor är utformade med både säkerhet och komfort i åtanke. De har mjuka innersulor för att lindra ömma fötter, och många av våra modeller innehåller avancerade teknologier som Memory Foam och Arch Fit för extra stöd och dämpning.

Vilka skyddsskor är bäst?

Våra Skechers arbetsskor är tillverkade av kvalitetsmaterial och är utformade för att vara hållbara och långvariga. För att säkerställa optimal hållbarhet rekommenderar vi att du tar hand om dina arbetsskor med hjälp av impregnering och regelbunden rengöring.

Genom att välja rätt säkerhetsskor som passar dina behov och din arbetsmiljö kan du räkna med säkerhet, komfort och långvarig användning. Skechers Work-kollektionen har ett brett utbud av arbetsskor för både män och kvinnor som ger dig det nödvändiga skyddet och komforten för att ta dig an även de mest krävande arbetsdagarna.

Om du inte behöver halkfria skor eller säkerhetsskor kan du också kolla in vår guide till bra promenadskor när du går eller står mycket på jobbet eller se det stora utbudet här.