Sunda och stötdämpande sandaler

Sunda och stötdämpande sandaler
  • Innehållsförteckning

Med det varma vädret kommer behovet av ett (eller två!) par sandaler och vi ser alla fram emot att införskaffa ett nytt par för den varmare säsongen.

Det är dags att lägga undan stövlarna och ta fram de luftiga, praktiska och somriga sandalerna. Alla Skechers skor är kända för att ge extra komfort till dina fötter och detsamma gäller våra sandaler för dam, herr och barn.

Sandaler är en mångsidig typ av sko som passar perfekt för vår- och sommarsäsongen. Våra sandaler är inte bara bekväma utan också snygga och finns i en mängd olika modeller, storlekar och färger. Med så många alternativ att välja mellan kan det vara svårt att veta vilka sandaler som passar dig bäst. Därför har vi skapat den här sandalguiden för att hjälpa dig att hitta de sandaler som passar bäst för dig och dina behov.

 

Bekväma sandaler

Stötdämpande sandaler är en typ av sko som är särskilt utformade för att minska stötar och vibrationer när man går, vilket gör dem idealiska för dig som vill minska risken för fot- och ledrelaterade skador samt förbättra komforten när du går.

Våra Max Cushioning-sandaler är tillverkade med stötdämpande material som effektivt reducerar stötar genom att absorbera och sprida dem jämnt över foten. Detta resulterar i en mjukare fotbädd och minskar belastningen på knän, fotleder och rygg. Sandalens Ultra Go-mellansula är det som gör den fantastiska Max Cushioning-sandalen oerhört stödjande och stötdämpande. Max Cushioning-modellerna är särskilt bra för dig som går mycket på jobbet, till exempel inom vården.

Med Max Cushioning-sandaler får du alltså ett bra stöd och stabilitet som kan förebygga skador och upprätthålla en sund fothållning. Våra hälsosamma och stötdämpande sandaler är också utformade med estetik i åtanke, så du kan välja från ett stort urval i olika stilar och färger som passar alla smaker och garderober.

Vilka sandaler är bäst?

Tänk på vad dina skor ska fylla för behov när du väljer dina nya sandaler. Var kommer du att bära dem och vad kommer du att använda dem till? Kommer du att ha dem på dig för att strosa runt i parken, en långpromenad eller när du går längs stranden? Detta kommer att hjälpa dig att avgöra vilken typ av sandaler du behöver.

Är det bra att gå i sandaler?

Om du letar efter sandaler som är lämpliga för långpromenader är vår GO WALK-kollektion för män och kvinnor en perfekt matchning. Här får du sandaler som är särskilt utformade för att vara bra att gå i. Med GO WALK-modellerna får du sandaler som minskar stötarna mot knän, höfter och rygg när du går.

De fantastiska GO WALK-sandalerna kombineras ofta med Arch Fit-teknologi som garanterar dig maximal komfort och extra stöd för hålfoten. Det är en oslagbar kombination av Skechers teknologier som garanterar dig en bekväm och stödjande sandal.

 

Vilka skor är bra mot hälsporre?

Om du lider av hälsporre är det viktigt att välja sandaler som ger bra stöd och stötdämpning till dina fötter. Det är särskilt viktigt att få en stödjande sula som stöder hålfoten och förhindrar glidning, samtidigt som den absorberar stötar i hälen. Våra Arch Fit-sandaler är därför ett utmärkt val för dig som hoppas kunna lindra smärtan från hälsporre.

Alla fötter är olika och vi kan inte bota hälsporre – inte ens med Arch Fit. Istället ger vi råd om hur du kan lindra dina besvär. Om du lider av hälsporre är det mycket viktigt att ha en bra passform med gott om utrymme för tårna och stöd för hälen. Det är även en bra idé att välja sandaler med justerbara remmar eftersom du kan justera passformen efter behov.

Med Arch Fit-sandaler får du mjuk vaddering som kan absorbera stötar och minska smärta. Med Arch Fit får du dessutom maximal komfort och extra stöd under hålfoten som fördelar kroppens vikt över hela foten och därmed minskar belastning och stötar i hälen, höften och ryggen.

Sandaler med kilklack

Är du på jakt efter en trendig sandal som passar till sommarklänningen? Här på Skechers har vi snygga och moderna sandaler med kilklack för dam. Sandaler med kilklack är en typ av sandal som har en högre klack än vanliga platta sandaler. De är ofta designade med en kilformad klack som ger en extra höjd men ändå ger ett bekvämt upprätt läge.

Sandaler med kilklack är populära och en given del av sommarens modetrender. Detta beror främst på kilklackens stötdämpande egenskaper. Faktum är att kilformen hjälper till att fördela vikten på foten och minska trycket på hälen.

Skechers sandaler med kilklack finns i både Arch Fit- och BOBS-kollektionerna i en rad olika höjder, färger och stilar så att du tryggt kan välja det par som passar din stil bäst.

 

Sportiga flip-flops för stranden

Flip-flops eller tofflor är en enkel och lätt sandal som de flesta känner till och älskar. De är snabba att ta på och perfekta för de varma sommardagarna när du behöver frisk luft och frihet för dina varma fötter. Skechers flip-flops är tillverkade av mjuka material i enkla mönster och har stor komfort för de korta turerna till stranden eller i trädgården.

Flip-flops och tofflor är ett populärt val för sommarmånaderna eller för att användas vid poolen eller på stranden, eftersom de är enkla att ta på och av och är lätta att bära. Våra flip-flops för herr är sportiga och praktiska och perfekta när du ska njuta av de varma dagarna på solsemestern eller hemma i trädgården.

Vi erbjuder också ett brett utbud av flip-flops och tofflor för dam i olika mönster och färger - perfekt för en trevlig promenad längs stranden eller för en avslappnad vardagslook.

Den praktiska sandalen med kardborreband

Här på Skechers älskar vi praktiska sandaler med bra komfort. Lyckligtvis är fler och fler människor medvetna om att våra fötter förtjänar det allra bästa – det är trots allt de som håller oss på benen.

När det gäller en sommarsandal som du kan bära hela dagen är inte alla skor lämpliga. Men tack vare våra sandaler med kardborreband får du garanterat bekväma och praktiska promenadvänliga sommarskor. Det fina med kardborreband och justerbara remmar i sandaler är att du enkelt kan lossa och dra åt dina sandaler för att få den passform du behöver.

En annan praktisk egenskap som kardborreband har är att du kan lossa remmarna på sandalerna för att ge dina fötter gott om utrymme om du har svullna fötter. Det bästa av allt är att du inte behöver kompromissa med stilen alls – vi har en mängd olika färger och mönster. Du kan tryggt bära dina sandaler med kardborreband på långa sommarutflykter.

Bekväma sandaler för barn

Här på Skechers har vi ett stort utbud av roliga, festliga och coola sandaler för barn. Våra sandaler för barn finns med justerbara remmar, kardborreband och spännen så att sandalen kan anpassas och ge bättre stöd. Dessutom är sandaler med kardborreband en stor fördel eftersom sandalerna snabbt kan tas av och på.

Passformen på barnsandaler är otroligt viktig eftersom sandalerna måste sitta bra på foten utan att vara trånga, så att barnen har utrymme att röra sina tår och fötter. Kolla in det stora utbudet av flexibla, bekväma och stödjande sandaler för både stora och små barn.

 

Hur mycket plats ska det vara i sandalerna?

Det är viktigt att ha tillräckligt med utrymme i sandalerna för att undvika att fötterna blir överbelastade eller känner sig klämda. Du bör också ha tillräckligt med utrymme för dina fötter att röra sig och andas i sandalen för att undvika svullna eller ömma fötter. Viktigast av allt är att dina nya sandaler ska passa dina fötter bra utan att vara för trånga eller för lösa. Därför är det viktigt att använda en storleksguide, prova hur sandalerna sitter på och hitta sandaler som passar dina fötter.

Vilka sandaler ska man välja för breda fötter?

Om du har en bred fot är det viktigt att välja ett par sandaler som passar dig. Här har vi vår Relaxed Fit-passform i våra sandaler för både dam och herr.

Här får du samma storlek som Classic Fit runt hälen, så att den hålls på plats, men en bredare konstruktion både i höjd och bredd, vilket ger mer utrymme vid tårna och framfoten. På så sätt kan du njuta av de varma dagarna i fantastiska sandaler utan att något sitter åt eller irriterar under dagen.

Håll dina sandaler fräscha

Glöm inte att impregnera och tvätta dina sandaler så att de inte slits ut för snabbt. Kolla in vår impregneringsguide så att du vet vilken skovårdsprodukt du ska använda på olika material. Kom också ihåg att även om dina tår hålls luftiga i sandaler kan dina fötter fortfarande svettas och lukta i sandalerna. Använd därför vår luktborttagningsspray i dina sandaler och få fräscha och väldoftande sandaler igen.

Vi hoppas att du hittar några bekväma, stödjande och snygga sandaler för de varma sommardagarna, festliga sommarevenemang eller för solsemestern.