Vita skor för vår och sommar

Vita skor för vår och sommar
  • Innehållsförteckning

Utforska vårt stora utbud av vita skor och sneakers som passar för alla tillfällen. Våra senaste och mest moderiktiga modeller sätter en stilfull prägel på din outfit och säkerställer maximal komfort. Läs vidare för att lära dig mer om vårt utbud av vita skor, de olika teknologierna och tips för att hålla dina vita skor rena och fräscha.

Trendiga vita skor för vår och sommar

Vi på Skechers älskar vita sneakers och är stolta över att kunna presentera våra många nya vita modeller för dig, din partner och dina barn. Vita sneakers är populära och här för att stanna, så se till att få tag på ett par inför de härliga vår- och sommarmånaderna.

Kolla in några av våra mest populära vita skor som våra kunder bara inte kan få nog av. Här hittar du bland annat våra fantastiska modeller James Goldcrown, Sport Court och Arch Fit.

 

Vita skor för dam och herr

Oavsett om du föredrar den klassiska vita sneakern eller mer moderna modeller med smidig Skechers-teknologi, hittar du exakt vad du letar efter i vårt stora sortiment.

Våra skor är designade med komfort, kvalitet och stil i åtanke, så att du kan känna dig bekväm och se bra ut hela dagen. Här på Skechers har vi lagt stor vikt vid att se till att våra vita sneakers inte bara är snygga, utan också ger rätt stöd och dämpning för dina fötter.

Vita skor med hög komfort

Våra fötter förtjänar det bästa – och därför är det viktigt med rätt skor. Våra vita skor är inte bara eleganta och moderna, de är också funktionella och bekväma.
Du behöver inte kompromissa med utseendet för att få den komfort och det stöd du behöver – Skechers fantastiska design kombinerar det bästa av två världar så att du kan se bra ut och må bra.

Kolla in det breda utbudet av bekväma och stödjande vita skor för kvinnor, män och barn.

Vita skor

Vad passar till vita skor?

Våra vita skor innehåller ett stort urval från några av våra populära kollektioner som GO WALK, Arch Fit och Max Cushioning. Oavsett om du är på språng, tränar eller bara vill koppla av, garanterar våra skor bra komfort och stöd för dina fötter.

Vi har det perfekta paret vita sneakers för alla tillfällen. Oavsett om det gäller vardagsbruk, sportiga aktiviteter eller festliga evenemang har vi garanterat något som passar din smak.

Jag behöver skor med extra stöd för fotvalvet

Våra vita sneakers är inte bara snygga, de är också utformade för att ge dig komfort och välbefinnande. Oavsett vilken modell du väljer kan du vara säker på att få ett par skor som passar dina behov och gör dig glad hela dagen.

Om du letar efter skor med extra stöd för fotvalvet är våra Arch Fit-modeller rätt val. Arch Fit-modellerna är utformade med inbyggt stöd för fotvalvet och maximal komfort för att avlasta och stabilisera foten. Oavsett om du står eller går under långa perioder ger dessa skor det stöd du behöver för att hålla dina fötter glada och friska.

 

Vita skor med dämpning

Om du behöver bra stöd för ryggen kan du kolla in vårt stora urval av Max Cushioning-modeller i den eleganta vita färgen. Dessa skor erbjuder maximal stötdämpning för att skydda dina leder från belastning och stötar. Oavsett om du går eller står under långa perioder kommer våra skor att effektivt absorbera och minska stötar från underlaget, vilket minimerar belastningen på dina leder och ger en bekväm och smidig gångupplevelse.

Vita sandaler för vår och sommar

Ge din outfit en frisk fläkt med våra trendiga och mångsidiga vita sandaler. Oavsett om du är ute efter en klassisk eller modern design kommer våra många olika kollektioner att ge din vår - och sommarlook en touch av stil och komfort.
Dessutom har vi vita sandaler för en fräsch och elegant look under varma dagar. De passar perfekt till ett par shorts eller en sommarklänning och du kan matcha dem med färgglada accessoarer för att piffa till din outfit lite extra. Kolla in våra praktiska sommarhattar, solglasögon och snygga t-shirts.

 

Lätta vita skor för sommaren

Vi har många lätta skor med bra andningsförmåga för sommaren. Kolla in våra Ultra Flex som är lätta och känns fantastiska att gå i hela dagen. Med ett lätt och ventilerande material i ovandelen och en lätt design är Ultra Flex-modellerna perfekta för varma sommardagar när du behöver andningsbara, lätta och bekväma skor.

Vita skor med fina och häftiga detaljer

I vårt sortiment finns också snygga vita skor med coola färgdetaljer – utforska vår inspirerande JGoldcrown-kollektion med BOBS- och Uno-modeller i vitt men som pryds av fantastiska färger och mönster. I samarbete med den kända konstnären James Goldcrown har Skechers integrerat hans ikoniska Lovewall-hjärtmönster i BOBS - och UNO-kollektionerna. Detta är den perfekta kombinationen av stil och färg och det fina hjärtmönstret gör dem till en riktig favorit.

Jgoldcrown

Kan man tvätta vita skor i tvättmaskinen?

Vi vet att det kan vara svårt att hålla vita sneakers rena, men oroa dig inte! Många av våra vita sneakers kan enkelt tvättas i maskin i 30 grader, vilket gör dem enkla att underhålla. För bästa resultat rekommenderar vi att du använder ett örngott eller en tvättpåse för att placera skorna i under tvätten.

Hur får man sina skor vita igen?

Observera att det inte är alla vita skor från Skechers som kan tvättas i maskin. För att hålla sådana skor rena kan du använda en skoborste för att ta bort synlig smuts. Använd sedan vår Athletic Cleanser för att ge dina skor en grundlig och skonsam rengöring. Applicera produkten direkt på en trasa, svamp eller skoborste och skrubba skon. Använd sedan en ren, torr trasa för att avlägsna överflödig fukt och smuts. På så sätt får du ett par rena skor som är väl underhållna. Kolla in vår guide till impregnering och tvätt av skor här.

Säsongens vita skor

Utforska vår värld av vita sneakers och hitta vita skor för herr, dam och barn. Vi finns här för att ge dig det bästa urvalet av olika modeller som passar dina behov och din smak. Med våra senaste och mest moderna utföranden kan du lägga till en touch av elegans och stil till dina vår - och sommaroutfits. Oavsett om du letar efter klassiska vita skor eller mer trendiga och moderna sneakers har vi något som passar dig och hela familjen.